Always Training

  • 0
Portret fotografie Marcel de Bont Fotografie marceldebont.com

Always Training

Category:Fitness,Sport Tags : 

Toen ik onlangs binnen liep bij mijn plaatselijke sportclub om me weer eens af te laten beulen door een bezielende sportinstructrice, werd ik aangesproken door Bart en Anke. Deze personal trainers vroegen of ik ze wilde helpen met een hashtag campagne voor de Instagram pagina van Anke. Ik had al eerder een leuke portret shoot met hen gedaan en ze vroegen mijn creatieve input. Uiteraard wilde ik ze erbij helpen en na een kleine brainstormsessie, had ik al een paar ideeën neergelegd waar ze enthousiast van werden.
Een vriendelijke filiaalhouder van Albert Heijn, die ook sport bij dezelfde sportclub, wilde graag mee werken en stelde zijn winkel beschikbaar voor een fotosessie.

Als eerste gingen we de foto’s maken. Op de dag van de shoot was het mooi licht bewolkt. De auto zetten we neer op een lege parkeerplaats en zo konden we in alle rust de compositie bepalen. Nadat we klaar waren met de foto’s, ben ik de achtergrond gaan fotograferen bij een nabijgelegen viaduct. Snel tussen het verkeer door, zonder ze te hinderen, moest ik de foto maken. Later zou ik de beelden samenvoegen.

Veel kleur

In de supermarkt mochten we na sluitingstijd de foto’s maken.

Alle vakken waren gevuld en de groenten lagen er mooi bij. We wilde veel kleuren in de foto’s hebben. Snel hadden we de beoogde foto’s geschoten en ik kreeg het idee om ook bij de snoepafdeling foto’s te maken. Nadat  licht en camera weer juist waren ingesteld, hadden we ook snel deze foto’s te pakken. Tevreden met de vangst gingen we naar huis. Snel de foto’s veiliggesteld en stiekem even op de pc bekijken. Ik kon niet wachten om de volgende dag de nabewerking te doen.


Leave a Reply

20 − vijf =

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat