LinkedIn profielfoto


Professionele LinkedIn profielfoto

Online een sterke eerste indruk

Sociale media zijn een onderdeel geworden van ons leven. Een verlengstuk om contact te leggen met mensen. Facebook, Instagram en Twitter worden ingezet om zowel privé als zakelijk contact te leggen met andere. Voor de zakelijke markt is LinkedIn de meest bekende.

Een sterke profielfoto nodigt uit om sneller contact met je te leggen. De profielfoto moet bij jouw passen en uitstralen wie jij bent. Zwart/wit of kleur, de keuze is aan jou. Onder genot van een kopje thee of koffie bespreken we je wensen. Dan gaan we aan de slag met foto’s maken. Na de shoot maken we samen een selectie en bepalen we welke foto of foto’s nabewerkt gaan worden. Deze profielfoto ontvang je dan later in een hoge en een lage resolutie. Het selecteren van meerdere foto’s die de nabewerking ingaan is uiteraard mogelijk.

LinkedIn profielfoto sessie

  • Geen tijdslimiet, zo hebben we de tijd voor het beste resultaat
  • Relaxte omgeving met een knusse studio
  • Onbeperkt aantal kledingstijlen. Kies de stijl waar jij je prettig in voelt
  • Ter voorbereiding ontvang je van mij tips voor o.a. kleding en make-up
  • Coaching tijdens de shoot
  • Direct het resultaat bekijken
  • Selecteer na de shoot jouw favoriete foto die is inbegrepen bij deze shoot. Deze wordt professioneel geretoucheerd*.
  • Foto wordt in hoge en lage resolutie digitaal aangeleverd
  • Meerder foto’s selecteren is mogelijk. De prijs voor een extra nabewerkte digitale foto is 34,95 euro incl. b.t.w.

Prijs 149,- euro incl. btw

* Retoucheren van de foto’s worden altijd gedaan. Hier versta ik onder het weghalen van oneffenheden in de huid die er normaal niet zitten, rondspringende haren weer netjes maken. Retoucheren gebeurd in lichte maten en zal uiteraard in stijl worden gedaan, je blijft wie je bent. Dat is mijn uitgangspunt.

Terug in de studio voor een update van je profiel foto?

Je krijgt als vaste klant altijd €30,- korting op de huidige sessie prijs. Als je dus toe bent aan een nieuwe profiel foto dan sta ik voor je klaar.

Uiteraard is het mogelijke om professionele profielfoto’s te maken voor de hele afdeling of bedrijf. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken voor het maken van profielfoto’s voor grote groepen.


Plan direct een shoot wanneer het jouw uitkomt.

 WhatsApp Stuur mij een bericht